Ce va propunem:

 

    Conducerea unui proiect catre atingerea scopului scontat, presupune un efort de coordonare a unei multitudini de activitati ce trebuie desfasurate respectand un program de lucru riguros, concomitent cu indrumarea unei echipe numeroase.

    Managerul de proiect are nevoie de un instrument care sa ii ofere o vedere de ansamblu a intregului proiect in fiecare moment, permitand o evidenta clara a ritmului de executie, a resurselor implicate si a bugetului alocat. 

    Instrumentele informatice puse la dispozitie sunt PRIMAVERA sau Microsoft PROJECT.

    Utilizand aceste instrumente, realizam graficul de executie al proiectului (Graficul GANTT), si stabilim pentru fiecare activitate resursele ce vor fi implicate. Odata stabilite aceste date, putem previziona modul de desfasurare al executiei proiectului si il putem superviza in fiecare moment.

     Fiecare informatie referitoare la proiect va fi introdusa in cadrul sistemului de urmarire informatic, acest lucru facand posibila emiterea unor rapoarte complexe cu privire la ritmul de executie, costurile implicate, resursele alocate in diferite momente ale proiectului. Pe baza acestor rapoarte, managerul de proiect poate lua decizii astfel incat sa respecte termenele impuse. 

 

 

 

PRIMAVERA & Microsoft Project

 

   Proiectele cu un grad ridicat de complexitate necesita o urmarire atenta a lucrarilor de executie pe parcursul derularii. Respectarea termenelor de timp precum si a bugetului asumat impune utilizarea in activitatea de Management de Proiect a solutiilor informatice PRIMAVERA sau Microsoft Project.

1/13

    Utilizam de fiecare data aceste solutii informatice in activitatea noastra. Va dam posibilitatea de a beneficia de avantajele oferite prin implementarea lor in cadrul proiectelor Dumneavoastra, apeland la serviciile noastre.

Specialistii nostri vor analiza toate informatiile legate de proiect si pe baza acestora vor intocmi graficul de executie si vor bugeta executia lucrarii, obtinand un set de rapoarte din care putem sa ne formam o imagine globala asupra proiectului. Raportarile vor fi realizate functie de solicitarile Dumneavoastra.

   Venim in sprijinul echipei de management de proiect cu date exacte prin intermediul carora se vor putea lua decizii in privinta optimizarii lucrarilor, facandu-se economii substantiale de resurse financiare si de timp.  Un proiect executat in termenii de timp agreati initial reprezinta un plus de imagine a companiei Dumneavoastra, iar respectarea bugetului propus garanteaza profitul scontat. 

   The Advisors va propune atingerea acestor rezultate prin alegerea serviciilor de urmarire a  proiectelor utilizand PRIMAVERA sau Microsoft Project. 

Garantia succesului in Managementul de proiect o reprezinta luarea corecta a deciziilor in orice moment al derularii proiectului. Deciziile corecte se iau pe baza unor informatii corecte. Beneficiati de informatii exacte utilizand sistemele informatice de Management de Proiect apeland la serviciile noastre.