Constructii Civile
Proiectare si Asistenta de santier
Energie regenerabila

Portofoliu de lucrari

Proiectarea, Autorizarea si Asistenta tehnica pe perioada constructiei a parcurilor eoliene. 

Specialistii nostri au intocmit documentatiile tehnice necesare autorizarii a 2 837 MW din cadrul a 64 de parcuri eoliene.

Proiecte finalizate

Proiectarea, Autorizarea si Asistenta tehnica pe perioada constructiei Constructiilor Civile Industriale si Agricole. 

Beneficiati de:  intocmirea Proiectului tehnic, Obtinerea avizelor si aprobarilor necesare autorizarii constructiei, asistenta tehnica si consultanta pe perioada executiei proiectului, servicii de Dirigentie de santier. 

Implicarea noastra in cadrul realizarii investitiei va ofera garantia finalizarea acesteia cu succes.

 

Proiecte finalizate.

Fiind implicati in derularea proiectelor de ecologizare si modernizare a depozitelor de deseuri, am dobandit experienta si expertiza in gestionarea executiei a astfel de proiecte.

 

Proiecte finalizate 

Conducerea echipei de proiect pe parcursul etapelor de executie, asigurand sincronizarea activitatilor membrilor echipei si incadrarea in termenele de timp si de buget asumate.

Managementul de proiect este vital unei bune desfasurari in cadrul executiei unei investitii indiferent de specificul acesteia: de la constructii civile si industriale la instalatii de obtinere a energiei regenerabile sau la lucrari de ecologizare si gestionare a deseurilor urbane. Specialistii nostri acopera cu brio o gama larga de domenii de investitii, gestionand cu succes executia proiectelor.

 

Proiecte finalizate

Managementul integrat al deseurilor
Managementul Investitiilor
Management de Proiect
Protectia Mediului

Ne aducem contributia la actiunea de protectie a mediului inconjurator prin operatiuni de evaluare a impactului asupra mediului precum si prin lucrari de infiintare si intretinere plantatii de arbori.

 

Proiecte finalizate