top of page
Managementul invest.JPG
M proj.JPG
Consultanta in constr.JPG
Dirigentie.JPG
Proiectare si arhitect.JPG
Energ regen.JPG
Studii de fez.JPG
Ms Pr.JPG
Protectia mediului.JPG
Analiza financiara.JPG
Noutati & Articole

Beneficiile implicarii unei firme de consultanta de Management de Proiect in cadrul activitatii companiei dumneavoastra.


Exista destule motive pentru care directorii executivi ai marilor companii aleg sa isi externalizeze serviciile de management de proiect. Problemele ce apar foarte des in activitatea companiilor ce deruleaza multe proiecte sunt: lipsa de experienta fata de specificul unui anumit proiect, o potentiala lipsa de credibilitate fata de propriile echipe de management de proiect, numarul insuficient al personalului angajat ...

(5 septembrie 2014)

Ritmul de revenire si crestere al pietei imobiliare rezidentiale se accentueaza

 

   Inregistrearea unei cresteri timide pe piata constructiilor rezidentiale a fost datorata in mare parte de scaderea dobanzilor bancare, fapt ce a favorizat reluarea creditarii pentru locuinte. La mijlocul anului 2014, creditele in lei pentru locuinte acordate populatiei erau de peste 5.9 miliarde de lei, avand o crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut de 18.3 %. Ponderea cea mai mare a imprumuturilor o are Bucurestiul cu 40%, urmat de Cluj cu 33% si Constanta, Timis si Iasi. Acest clasament reflecta cererea pentru locuinte, iar cea mai mare parte a investitiilor in acest domeniu se va regasi in localitatile din fruntea clasamentului.

(3 octombrie 2014)

Contactati-ne

Suntem mereu la dispozitia Dumneavoastra pentru a va oferi cele mai bune solutii.

 

‹TEL:

0744.528117

FAX:

031.780.02.10

E‹MAIL:

office@theadvisors.ro

 

FOLLOW US:

  • Facebook App Icon
  • Google+ App Icon
  • Twitter App Icon
  • LinkedIn App Icon
  • Skype-icon.png
  • Yahoo-Messenger-icon.png

Noutati The Advisors

Felicitari! V-ati abonat.

bottom of page