Managementul Proiectelor. Proiecte finalizate cu succes.

 

 

1/4
1/5
1/3
1/4
Managementul Integrat al deseurilor in judetul Arges.

 

Proiectul a constat in modernizarea gestionarii deseurilor in judetul Arges. Au fost vizate vechile depozite din localitatile Albota, Mioveni si Campulung, depozite neconforme care au fost inchise si sigilate prin sistematizare si acoperire cu mai multe straturi de materiale speciale, pamant vegetal si ulterior inierbate, asigurandu-se ecologizarea zonei. S-au construit platforme de colectare a deseurilor in fiecare localitate din judet, de unde deseurile vor fi transportate catre statia de transfer Campulung (Statia a fost prevazuta cu containere speciale, cantare, si un centru de monitorizare a activitatii de colectare). Pe un nou amplasament in localitatea Albota, a fost realizata o noua celula de depozitare a deseurilor, conforma cu prevederile normelor europene, unde vor fi aduse spre sortare si ulterior depozitare deseurile provenite din judet.

Finantarea proiectului a fost asigurata din fonduri ISPA si din fonduri proprii ale Consiliului Judetean Arges.

Executia lucrarilor a fost asigurata de consortiul Hidroconstructia SA - IRIDEX GROUP CONSTRUCTII SRL.

Autorizare PUZ si Proiectare si autorizare spre constructie PASAJ rutier subteran si PARCARE subterana in Piata Charles de Gaulle Municipiul Bucuresti

 

La initiativa Primariei Generale a Bucurestiului prin Directia Generala de Investitii, s-a demarat autorizarea Planului Urbanistic Zonal care sa includa realizarea unui Pasaj rutier subteran si a unei Parcari subterane in Piata Charles de Gaulle, precum si intocmirea Proiectului tehnic aferent investitiei. 

Pasajul rutier subteran este prevazut sa subtraverseze Piata Charles de Gaulle pe directia sud - nord, de-a lungul liniei de metrou M2. Alaturi de acest pasaj, a fost prevazuta o parcare subterana de peste 600 locuri de parcare, dar si un spatiu comercial subteran care sa se uneasca cu statia de metrou Aviatorilor.

Lucrarile de proiectare au fost realizate de Arh. Dorin STEFAN si SC METROUL SA.

Parc eolian CASIMCEA jud. TULCEA

 

Parcul eolian de xx turbine avand o capacitate totala de xx MW a fost construit in vecinatatea localitatii Casimcea judetul TULCEA. 

Implicarea noastra in acest proiect a inceput inca de la stadiul aprobarii Planului Urbanistic Zonal si s-a incheiat la terminarea lucrarilor de executie a parcului si punerea acestuia in functiune. Lucrarile au presupus realizarea fundatiilor turbinelor eoliene, a drumurilor interioare parcului eolian, precum si montajul echipamentelor eoliene. In cadrul parcului eolian a fost construita si o statie de transformare de 110 V, ce asigura conexiunea parcului la SEN.

 

Beneficiarul lucrarii este compania Verbundt Austria.

 

Parc eolian Trestenic jud. TULCEA
 

Parcul eolian de xx turbine avand o capacitate totala de xx MW a fost construit in vecinatatea localitatii Trestenic judetul TULCEA. 

Implicarea noastra in acest proiect a inceput inca de la stadiul aprobarii Planului Urbanistic Zonal si s-a incheiat la terminarea lucrarilor de executie a parcului si punerea acestuia in functiune. Lucrarile au presupus realizarea fundatiilor turbinelor eoliene, a drumurilor interioare parcului eolian, precum si montajul echipamentelor eoliene

 

Lucrarile au fost executate de SC ENERGOBIT SRL.

 

Hotel Nufaru , localitatea Nufaru jud. TULCEA
 

Investitia presupune realizarea unui hotel amplasat pe malul Dunarii, avand un subsol, parter, doua etaje si mansarda. A fost realizat proiectul tehnic, s-au obtinut avizele necesare si autorizatia de constructie si s-a inceput executia constructiei.