Cine suntem 

The Advisors reuneste un grup de experti in servicii de Management de Proiect, servicii Financiare, Arhitecti, Ingineri proiectanti in domeniul constructiilor, Diriginti de Santier, pentru a face posibila consultanta sau externalizarea serviciilor complexe implicate in derularea proiectelor si investitiilor dumneavoastra.   

 

The Advisors implica in cadrul proiectelor derulate specialisti cu un nivel ridicat de experienta si profesionalism. Scopul nostru este de a va crea avantaje prin prisma imbunatatirii planificarii si controlului proiectelor desfasurate. Serviciile de management de proiect oferite sunt flexibile, menite pentru a satisface nevoile organizatiei dumneavoastra.

Activitatea noastra se desfasoara sub forma unui parteneriat pe termen lung cu echipele dumneavoastra, asigurand suportul atunci cand este nevoie in derularea proiectelor si dirijandu-le catre succes, esecul nefiind o optiune. Specialistii nostrii vor colabora cu angajatii dumneavoastra identificand oportunitatile necesare obtinerii unei eficiente sporite si a unor rezultate mai bune, utilizand solutii imediate la problemele aparute precum si masuri pe termen lung pentru a va perfectiona metodele de management de proiect.

Misiunea noastra

Misiunea noastra consta in indrumarea si perfectionare celor implicati in derularea proiectelor (pe parcursul tuturor fazelor proiectului) prin activitati de consultanta, externalizarea serviciilor de management de proiect, cursuri de specialitate si solutii software aplicate in acest domeniu. Serviciile furnizate de noi le vor permite clientilor sa beneficieze de un avantaj competitiv prin utilizarea eficienta a tehnicilor de planificare si control. Strategia noastra este de a colabora cu clientii nostri pentru a oferi o combinație flexibilă de servicii care sunt adaptate nevoilor lor.

Garantia 

The Advisors va lucra cu personalul clientului pentru a oferi servicii personalizate nevoilor specific ale acestuia. Specialistii nostri isi vor desfasura activitatea intr-o maniera etica si profesionala si vor pastra cel mai inalt nivel de integritate. Ne vom stradui sa va furnizam servici ce vor da plus valoare companiei Dumneavoastra.